Supa Minestrone

Dificultate: Usor
Timp de preparare (min): 52
Portii: 10

Ingrediente:
3 linguri de ulei de măsline 1 ceapă taiata cubulete 4 cuișoare usturoi tocată 1 dovlecel mediu tăiat și tăiat 3 morcovi întregi mici decojiți și cubați 2 cartofi ½ ardei piese de conopida 3-4 bucăți de broccoli 2 linguri de patrunjel proaspat tocat 1 1/2 lingurite de oregano uscat 1 lingurita de condimente italiana 1 sare de lingurita 1 lingurita de piper proaspat 1 lingură de busuioc 1 lingurita de frunze proaspete de cimbru 6 cesti de apa 1 cană de roșii cubulete 1 cană de sos de roșii 1 fasole verde 1 ceasca de paste mici parmezan proaspat pentru ornat
Detalii preparare:
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare de supă, la foc mediu. Adăugați ceapa și sosul până când este translucid și moale. Se adaugă usturoiul tocat și se amestecă timp de 1 minut, amestecând constant. Adăugați toate legumele. Gatiti, amestecand usor timp de 2-3 minute sau pana cand uleiul a acoperit toate legumele. Adăugați roșiile cu suc, sos de roșii, apă și arome. Aduceți la fierbere, reduceți căldura pentru a menține un foc și fierbeți, descoperit, timp de 30 de minute, amestecând din cand in cand.
2
Adăugați pastele. Gatiti pana cand pastele sunt al dente - aproximativ 15 minute. Verificați condimentele și adăugați piper proaspăt și sare, dacă este necesar. Garnisiti cu parmezan ras și serviți.