Piept de pui umplut cu mozzarella si rosii uscate

Dificultate: Usor
Timp de preparare (min): 20
Portii: 4

Ingrediente:
4 porții 4 buc piept de pui ½ lingură de ardei dulce 2 căței de usturoi ½ busuioc proaspat (sau uscat) 1 lingură de ulei Piper si sare 8 felii de mozzarella 10 bucăți de roșii uscate Câteva frunze de spanac
Detalii preparare:
1
Puneți puiul într-un castron, impreuna cu boia de ardei, sare, piper, usturoi tocat, busuioc si ulei. Amestecati, apoi sectionati fiecare bucata de piept de pui, ca si cand sectionati un hot dog.
2
Puneți în fiecare bucată două felii de mozzarella, roșii uscate și spanac. Așezați bucățile de pui într-o tavă în care puneti in prealabil două linguri de ulei și le rumeniti timp de 2 minute pe fiecare parte.
3
Așezați tava în cuptor timp de 15 minute la 180 grade Celsius. Serviti puiul imediat asezat in tigaie cu legume, orez sau salata.