Vinete umplute cu mozzarella si crema de branza

Dificultate: Usor
Timp de preparare (min): 45
Portii: 3

Ingrediente:

Crema de branza - 250 g

Ou - 1 buc

Vinete - 3 buc

Mozzarella - 100 g

Usturoi - 1 buc

Sare, piper - dupa gust

 

Măr - pentru gust

Detalii preparare:
1

Spălați vinetele și tăiați-le. Se fierbe în apă fiartă sărată timp de 15 minute, apoi se lasă să se răcească.

2

Se amestecă brânza de vaci cu mozzarella rasă, usturoiul, ierburile și oul. Curatati miezul vinetei, zdrobiți cu furculita, apoi amestecați împreună cu branza.

3

Se condimentează cu sare și piper. Adăugați o porție de umplutură la fiecare vanata.

4

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Coaceți timp de aproximativ 30 de minute.