Mancare aromata de soia cu sos de curry, orez si lămâie

Dificultate: Usor
Timp de preparare (min): 35
Portii: 1

Ingrediente:
Cuburi de soia - 1 punga Lapte de cocos - 500 ml Ceapa - 1 buc Usturoi - 4 cuișoare Ulei - 3 linguri Ghimbir proaspăt - 3 cm Sare - 2 lingurite Ardei iute - 2 buc. Turmeric - 1 linguriță Frunze uscate dafin (opțional) - 3 buc. O legatura de ceapa verde - 1 buchet Boabe de cacao - 1 pumn Coriandru - 1/2 lingurita Scorțișoară - 1/3 linguriță Schinduf - 1/2 lingurita Chili pulbere - 1/2 lingurita Orez organic - 200 g Coaja de lamaie - 1/2 buc. Lime - 1 buc.
Detalii preparare:
1
Puneti soia in apa clocotita timp de aproximativ 20 de minute si apoi scurgeti-o.
2
Se taie ceapa, usturoiul si ghimbirul in cubulete. Se încălzește uleiul și se răcește. Adăugați toate condimentele și le prăjiți ușor.
3
Puneți cuburile de soia si amestecați. Se toarnă laptele de nucă de cocos și se lasa câteva minute. Fierbeti orezul cu coaja de lamaie. Adăugați curry si ardei iute, apoi presărați cu ceapă de primăvară. Presărați cu suc de lămâie și presărați nucile de caju.