Biscuiti Florentine (fără zahăr, gluten, lactoză)

Dificultate: Usor
Timp de preparare (min): 20
Portii: 1

Ingrediente:

Seminte de floarea-soarelui - 25 g

Fulgi migdale- 40 g

Semințe de dovleac - 20 g

Coajă de portocală prăjită - 1 bucată

Ou – 1 buc

Xylitol - 40 g

Detalii preparare:
1

Intr-o tigaie caliti: fulgii de migdale – de culoare aurie, semințele de dovleac - până când încep să crească ușor și în final semințele de floarea-soarelui - până când încep să isi schimbe culoarea. Este important să nu le amestecați din prima, altfel s-ar putea să se ardă și să nu-și păstreze gustul.

2

Folosind un mixer, combinati albusul de ou și adăugați încet xylitolul.

3

Adăugați fulgii și coaja de portocală la albusul batut.

4

Preîncălziți cuptorul la 150 ° C. Așezați hârtia de copt si puneti cu lingura o cantitate mica din compozitia creata. Păstrați o distanță intrele ele de aproximativ 2,5 cm. Coaceți pana cand biscuitii capata o culoare aurie, pentru aproximativ 15 minute.

5

Biscuitii Florentine se vor lasa la racit. Se pot depozita într-un container închis timp de până la o săptămână.