Ardei umpluți

Dificultate: Usor
Timp de preparare (min): 75
Portii: 2

Ingrediente:

ardei mari - 2 buc.

fasole neagră - 1 ceașcă

cuscus - 1 ceașcă

Piept de pui - 1 buc.

Cireș roșii - 13 buc.

feta - 1 pumn

mozzarelli - 1 buc.

usturoi - 2 cuișoare

piper - la gust

sare de mare - pentru gust

busuioc - câteva frunze

Detalii preparare:
1

inmuiați fasolea pentru 24 de ore.

 

2

 

se  taie pieptul de pui  în bucăți mici și se prăjește.

3

 

scoateți semințele de la ardei și coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 15 minute la 150 ° C.

4

se fierb roșiile cu apă fiartă pentru a îndepărta coaja.

5

fierbeti  cuscusul in 1,5 ml de apa timp de 6 minute.

6

se taie feta fină și se adaugă peste cuscus, si se  se amestecă. 

7

se adauga toate intr-un castron si se amesteca bine 

se adauga si 2 bucati de usturoi zdrobit 

se adauga sare dupa gust 

8

adaugati compozitia in arderi  ,

puneți mozzarella în felii și coaceți în cuptor până când se topesc brânza.